Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Filled Under:

Oι ΕΛΛΗΝΕΣ φωνάζουν «ΟΧΙ» στη συμφωνία για το Σκοπιανό! Δημοσκόπηση- σεισμός…

Επτά στους δέκα πολίτες απορρίπτουν τη συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από τη Μarc, για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».
Ειδικότερα, το 73,2% ερωτηθέντων λέει «όχι» στη χρήση του ονόματος «Μακεδονία» για τη νέα ονομασία των Σκοπίων, ενώ ένα ποσοστό 68,3% λέει «όχι» στη συμφωνία που παρουσίασε η ελληνική κυβέρνηση. Μάλιστα, το 49% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται κατά της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ.
Η δημοσκόπηση δίνει σαφές προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με 14,4 ποσοστιαίες μονάδες, όταν σε αντίστοιχη δημοσκόπηση τον Μάρτιο η διαφορά ήταν στις 10,3 μονάδες.
Να σημειωθεί, ότι στη Μακεδονία και στη Θράκη, το κυβερνών κόμμα καταλαμβάνει μονοψήφια ποσοστά.
Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων: ΝΔ 30,6%, ΣΥΡΙΖΑ 16,2%, Κίνημα Αλλαγής 7,5%, Χρυσή Αυγή 7,3%, ΚΚΕ 6,3%, Ένωση Κεντρώων 2,8% και ΑΝΕΛ 1,7%.πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌