Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Filled Under:

Το ασύντακτο tweet του Πάνου Καμμένου για το Eurogroup! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ κάτι…

Μία… περίεργη ανάρτηση έκανε στο Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, το οποίο δεν βγάζει και πολύ νόημα.
Στο ασύντακτο tweet, ο κυβερνητικός εταίρος αναφέρεται στην απόφαση του Eurogoup για την Ελλάδα λέγοντας πως «μία νέα ημέρα ξημερώνει για όλο τον Ελληνικό Λαό», ενώ συνεχίζει λέγοντας πως «η εποχή των μνημονίων τέλειωσε».
Στην συνέχεια ωστόσο, ο Πάνος Καμμένος κάνει μία νοηματική ασυνέχεια αφού αναφέρεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την… ανάγκη να πέσει η κυβέρνηση.
«Τώρα θα καταλάβουν όλοι γιατί “έπρεπε πάση θυσία” να ρίξουμε την κυβέρνηση για τον Μητσοτάκη της διπλής ονομασίας γιατί πλέον δεν έχει λόγο ύπαρξης. Αυτή η κυβέρνηση απελευθέρωσε τους Έλληνες» ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Το tweet του Πάνου Καμμένου:
«Μία νέα ημέρα ξημερώνει για όλο τον Ελληνικό Λαό, η εποχή των μνημονίων τέλειωσε.
Τώρα θα καταλάβουν όλοι γιατί “έπρεπε παση θυσία” να ρίξουμε την κυβέρνηση για τον Μητσοτάκη της διπλής ονομασίας γιατί πλέον δεν έχει λόγο ύπαρξης. Αυτή η κυβέρνηση απελευθέρωσε τους Έλληνες».



Μία νέα ημέρα ξημερώνει για όλο τον Ελληνικό Λαό, η εποχή των μνημονίων τέλειωσε.
Τώρα θα καταλάβουν όλοι γιατί “έπρεπε παση θυσία” να ρίξουμε την κυβέρνηση για τον Μητσοτάκη της διπλής ονομασίας γιατί πλέον δεν έχει λόγο ύπαρξης. Αυτή η κυβέρνηση απελευθέρωσε τους Έλληνες.


EΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌