Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Filled Under:

Ρουχανί κατά ΗΠΑ: «Τα αμερικανικά σχέδια ΚΑΤΑ του Ιράν είναι στη σφαίρα της φαντασίας»…

Το σχέδιο από τις ΗΠΑ να μειώσουν την παραγωγή πετρελαίου του Ιράν στο τίποτα είναι της «φαντασίας» τους, δήλωσε ο Ιρανός πρόεδρος Χασάν Ρουχανί σήμερα.
Η δήλωση αυτή έγινε στη Βέρνη κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής περιοδείας του για να υποστηρίξει τη συμφωνία πυρηνικής ενέργειας του 2015.
«Αυτές είναι υπερβολικές δηλώσεις που δεν μπορούν ποτέ να υλοποιηθούν», ανέφερε ο Ρουχανί μετά από συνομιλίες με τις ελβετικές αρχές για μια σειρά ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένης της πυρηνικής συμφωνίας.
«Ένα τέτοιο σενάριο θα σήμαινε ότι οι ΗΠΑ επιβάλλουν την ιμπεριαλιστική πολιτική τους σε καταφανή παραβίαση του διεθνούς δικαίου», ανέφερε.
«Αυτό είναι πραγματικά μια αβάσιμη φαντασίωση», κατέληξε ο πρόεδρος, καταδικάζοντας ένα σενάριο στο οποίο όλοι οι παραγωγοί πετρελαίου επιτρέπεται να εξάγουν αργό πετρέλαιο παντού εκτός από το Ιράν.
Με πληροφορίες από AFP πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌