Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Filled Under:

Kνωσσός «Μade in Turkey»! Τι έκανε η κυβέρνηση στον διασημότερο αρχαιολογικό χώρο της Κρήτης…

Την αντίδραση του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιου Βοργιά προκάλεσε η διαπίστωση ότι τα μηχανήματα που τοποθετήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού για την αυτοματοποίηση της εισόδου των επισκεπτών έχουν κατασκευαστεί στην Τουρκία!
Ο κ. Βοργιάς, όπως αναφέρει, βρέθηκε στο χώρο για εργασιακό θέμα και κάποια στιγμή περιεργάστηκε τα νέα μηχανήματα που προμηθεύτηκε το Υπουργείο Πολιτισμού για την αυτοματοποίηση της εισόδου της Κνωσού και κατά συνέπεια όλων των αρχαιολογικών χώρων της χώρας!
Διαπίστωσε λοιπόν ότι αυτά φέρουν ταμπέλα «Μade in Turkey»!
Ο ίδιος επισημαίνει:
«Παρά το γεγονος ότι πραγματικά πιστεύω ότι το εμπόριο μεταξύ των πολιτών ενώνει τους Λαούς, ωστόσο όμως αναρωτιέμαι πως η Κυβέρνηση προχώρησε στην προμήθεια εξοπλισμού απο την Τουρκία, – που να σημειωθεί ότι θα το δουν εκατομμύρια τουρίστες που θα επισκεφθούν την χώρα μας – μία χώρα που η Κυβέρνησή της κρατάει παράνομα εδώ και πολύ καιρό δύο Έλληνες στατιωτικούς, που αμφισβητεί την Εθνική μας κυριαρχία, που επανειλημμένα μας απειλεί και μας προσβάλει.
Πραγματικά αυτός ο ραγιαδισμός που εγώ αντιλαμβάνομαι ισχύει; Μήπως εγώ είμαι ο υπερβολικός»;
Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου διερωτάται γιατί η Κυβέρνηση δεν απευθύνθηκε σε Ελληνικές επιχειρήσεις, καθώς – όπως γνωρίζει – ακόμη και επιχειρήσεις στην ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου μπορούν να κατασκευάσουν τα συγκεκριμένα μηχανήματα, δίνοντας λύσεις στην ανεργία, παρά να στέλνει τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου στην Τουρκία, χώρα εκτός Ε.Ε.
srcset="https://voicenews.gr/wp-content/uploads/2018/07/knossostoyr.jpg 700w, https://voicenews.gr/wp-content/uploads/2018/07/knossostoyr-300x168.jpg 300w, https://voicenews.gr/wp-content/uploads/2018/07/knossostoyr-600x337.jpg 600w" style="border: 0px none; box-sizing: border-box; clear: both; display: block; height: auto; list-style: none; margin: 5px auto; max-width: 100%; outline: none; padding: 0px; vertical-align: middle;" width="700" />
cretalive.gr πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌