Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Filled Under:

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ δεν έχει ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ! Τι κάνει; ‘KΛΕΒΕΙ’ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ…

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις μετά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου του υπουργού Εθνικής Άμυνας στην οποία ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε «κακή» τη συμφωνία για το Σκοπιανό, την οποία -ειρήσθω εν παρόδω- συνομολόγησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Σκοπιανό ομόλογό του Ζόραν Ζάεφ.
Ο κ. Καμμένος, πρόεδρος των ΑΝΕΛ, είπε ότι δεν θα επιτρέψει την κύρωση της συμφωνίας. Οπως είπε ο μικρός κυβερνητικός εταίρος της κυβέρνησης Τσίπρα, η «κακή» συμφωνία για το Σκοπιανό χρειάζεται την έγκριση του ελληνικού λαού, είτε με εκλογές, είτε με δημοψήφισμα.
Τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, ο οποίος μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας είχε συναντηθεί κατ’ ιδίαν με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σχολίασε αμέσως ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Ο κ. Τσίπρας είναι πρωθυπουργός υπό προθεσμία» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι «το μόνο που απομένει στον κ. Τσίπρα είναι να ορίσει την ημερομηνία των εκλογών»

Χθες είπα ότι ο κ. Τσίπρας είναι πρωθυπουργός υπό προθεσμία. Η θλιβερή σημερινή εμφάνιση του συγκυβερνήτη του κ. Καμμένου με επιβεβαίωσε απόλυτα. Το μόνο που απομένει στον κ. Τσίπρα είναι να ορίσει την ημερομηνία των εκλογών.

Και καλά όλα αυτά. Την Πρωθυπουργία επιθυμεί ο κος Μητσοτάκης, την κυβέρνηση θα προσπαθήσει να αποδομήσει. Το θέμα είναι πως αν γίνει Πρωθυπουργός θα πρέπει να κυβερνήσει. Πώς θα το κάνει αυτό; Με ποιο πρόγραμμα;



Ρε λωποδύτες είστε ; Κλέβετε το πρόγραμμα της @ellinikilisi κλέβετε και τα συνθήματα ; ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΎΝΘΗΜΑ ΤΗΣ @ellinikilisi ! ρε αυτούς θα ψηφίσετε ;Έλεος πια

Εκτός κι αν η κλοπή συνθημάτων από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, όπως το ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ είναι κυβερνητικός σχεδιασμός. Ή η παραγωγική ανασυγκρότηση και η δημιουργία πλούτου.
Για να δούμε. Θα καταφέρουν να γράψουν κάποιες αράδες προγράμματος; πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌