Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Filled Under:

BOMBA!Οσμή σκανδάλου στην Cosco; Την ελέγχουν για παράνομες δραστηριότητες…

Ο έλεγχος της υπόθεσης έχει αρχίσει από τον Ιούνιο, με την επιτροπή εκτός από τον Wu να έχει επεκταθεί σε όλες τις θυγατρικές του κινεζικού γίγαντα
Ελέγχους για παράνομες δραστηριότητες άρχισαν οι κινεζικές αρχές στον ναυτιλιακό και εμπορικό κολοσσό, Cosco.
Ειδικότερα, η κινεζική Central Commission for Discipline Inspection, ανακοίνωσε ότι ελέγχει τον Wu Jun, επικεφαλής σχεδιασμού της Cosco Dalian Shipyard, θυγατρική της Cosco Shipping Heavy Industry, για παράνομες δραστηριότητες.
Μάλιστα, η ανακοίνωση έγινε από την ίδια την επιτροπή ελέγχου, η οποία γνωστοποίησε ότι ο Wu ελέγχεται για παραβίαση της νομοθεσίας.
Ο έλεγχος της υπόθεσης έχει αρχίσει από τον Ιούνιο, με την επιτροπή εκτός από τον Wu να έχει επεκταθεί σε όλες τις θυγατρικές του κινεζικού γίγαντα.
Υπενθυμίζεται ότι η Cosco έχει εξαγοράσει το 67% του ΟΛΠ, ενώ έχει υλοποιήσει έργα, τα οποία αφορούσαν τις επεκτάσεις των Προβλητών ΙΙ και ΙΙΙ στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων.


www.bankingnews.gr πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌