Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Filled Under:

Άμεση κινητοποίηση των ελληνικών αρχών στο Ελ. Βενίζελος! Συνελήφθη δολοφόνος…

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνελήφθη χθες το βράδυ ένας άντρας ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία 34χρονης Αφγανής που βρέθηκε νεκρή την Τρίτη, στην περιοχή Μπεσανσόν της Γαλλίας.
Σε ρεπορτάζ της, η εφημερίδα «Le Figaro» αναγράφει πως ο «σύζυγος του θύματος, που θεωρείται ο ‘υπ ‘αριθμόν ένα’ ύποπτος για τη δολοφονία της, συνελήφθη από την ελληνική αστυνομία».
«Ο Αφγανός Rafid Α. φέρεται να μαχαίρωσε την 34χρονη σύζυγό του Razia.Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στη μέση του δρόμου. Ο άντρας βρίσκεται υπό κράτηση και αναμένει την έκδοσή του στη Γαλλία», αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Liberation».

Ο 38χρονος Αφγανός εντοπίστηκε από τις ελληνικές αρχές στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», σε βάρος του είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌