Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Filled Under:

Έτσι ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΙ από την «ΤΥΦΛΗ» δικαιοσύνη! Απόφαση ΣΟΚ…

Για άλλη μια φορά η ελληνική δικαιοσύνη απέδειξε ότι είναι έτσι δομημένη ώστε να βγαίνουν αποφάσεις που να βολεύουν κάποιους.
Σήμερα, μετά από δύο χρόνια δικών για την υπόθεση καταπάτησης δημόσιας έκτασης στην Αιξωνή Γλυφάδας, το δικαστήριο έκρινε αθώους τους περισσότερους κατηγορούμενους για την υπόθεση.
Μεταξύ των κατηγορουμένων ήταν και ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί στην υπόθεση και για τον οποίο και ο εισαγγελέας είχε προτείνει την αθώωσή του.
Εκτός από δύο που κρίθηκαν ένοχοι, οι υπόλοιποι 13 κατηγορούμενοι απαλλάχθηκαν είτε λόγω παραγραφής είτε λόγω αμφιβολιών. Η ελληνική δικαιοσύνη απέδειξε για πολλοστή φορά πόσο «τυφλή» είναι…πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌