Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Filled Under:

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Ζάεφ για Πρέσπες: Να είναι περήφανοι και οι Μακεδόνες… και οι Έλληνες…

Με δήλωση στην σκοπιανή έκδοση της Deutsche Welle, o πρωθυπουργός ων Σκοπίων χαιρετίζει την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή, λέγοντας πως αποτελεί «κοινή νίκη», για την οποία “Έλληνες και Μακεδόνες” θα πρέπει να είναι περήφανοι.
Όπως φαίνεται η κυβέρνηση των Σκοπίων, λίγες ώρες μετά την ψηφοφορία στην ελληνική Βουλή, συνεχίζει τις εμπρηστικές ρητορικές, οι οποίες προκαλούν έντονες ανησυχίες ότι ο αλυτρωτισμός των γειτόνων όχι μόνο δεν απαλείφεται με τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά, αντίθετα, ενισχύεται.
«Οι λαοί και οι χώρες μας έχουν καταφέρει μία κοινή νίκη για την ειρήνη και την πρόοδο στα στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη. Ας είναι περήφανοι όλοι οι Έλληνες, όλοι οι Μακεδόνες και όλοι οι πολίτες που ζουν σε αυτήν την περιοχή.
Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ο κοινός δρόμος, που έχει ανοίξει με τις πιο φιλικές προθέσεις και αξίες που προέρχονται από την κοινή ευρωπαϊκή οικογένεια» δήλωσε ο Ζάεφ.πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌