Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Filled Under:

Συνεχίζονται οι ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ κατά ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ! Δεκάδες ΝΕΚΡΟΙ από ΒΟΜΒΕΣ σε εκκλησία…

Δεν θα σταματήσουμε να γράφουμε για την μεγάλη τρομοκρατία που δέχεται ο Χριστιανισμός, παρότι στην Ευρώπη όλοι ασχολούνται με την δήθεν ισλαμοφοβία.
Το νέο περιστατικό διωγμού των Χριστιανών συνέβη χθες βράδυ στις Φιλιππίνες, όπου ο αριθμός των νεκρών από μια διπλή βομβιστική επίθεση σε καθεδρικό ναό στις νότιες Φιλιππίνες έχει φτάσει τους 18.
Δώδεκα πολίτες και έξι μέλη των δυνάμεων ασφαλείας (πέντε στρατιώτες και ένας αστυνομικός) σκοτώθηκαν από τη διπλή βομβιστική επίθεση σε εκκλησία στην πόλη Χολό.


Επιπλέον, άλλοι 83 άνθρωποι τραυματίστηκαν, προσέθεσε ο ο εκπρόσωπος του στρατού στην περιοχή, ο αντισυνταγματάρχης Τζέρι Μπεσάνα.
Παρότι δεν έχει αναλάβει κανείς ακόμη την ευθύνη για την επίθεση, στην πόλη η πλειοψηφία των πολιτών είναι μουσουλμάνοι ενώ στο νησί υπάρχει μεγάλη συμμετοχή σε τζιχαντιστικές ομάδες που στηρίζουν το Ισλαμικό Κράτος.πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌