Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Filled Under:

Παρέμβαση «ΒΟΜΒΑ» του ΠΟΥΤΙΝ πριν από λίγο…

Μια πολύ σημαντική δήλωση έκανε πριν από λίγο ο Βλαντιμίρ Πούτιν στέλνοντας μήνυμα στην Ελλάδα για το βρόμικο ρόλο του ΝΑΤΟ.
Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η ρωσική πρεσβεία των Αθηνών ο Πούτιν δήλωσε πως «Το ΝΑΤΟ προσπαθεί να ενισχύσει την παρουσία του στα Βαλκάνια. Με αυτό τον τρόπο ανοικοδομεί διαχωριστικές γραμμές στην Ευρώπη, παραβιάζει την αρχή του αδιαίρετου της ασφάλειας. Αντί να συμβάλλει στη σταθερότητα, όλα αυτά υπονομεύουν την εμπιστοσύνη, αυξάνουν τις εντάσεις«.



: Ο ΝΑΤΟ προσπαθεί να ενισχύσει την παρουσία του στα Βαλκάνια. Με αυτό τον τρόπο ανοικοδομεί διαχωριστικές γραμμές στην Ευρώπη, παραβιάζει την αρχή του αδιαίρετου της ασφάλειας. Αντί να συμβάλλει στη σταθερότητα, όλα αυτά υπονομεύουν την εμπιστοσύνη, αυξάνουν τις εντάσεις.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Rus Embassy, Greece

Όλοι είδαμε τα όσα συνέβησαν στα Σκόπια για να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών και τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας για να περάσει επίσης.
Τα γεγονότα απλώς επιβεβαιώνουν την παραπάνω δήλωση του Πούτιν, ο οποίος ποτέ δεν μιλάει τυχαία και χωρίς να προσέχει λέξη-λέξη τα όσα λέει.πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌