Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Filled Under:

Προτάσεις ενίσχυσης των έντυπων ΜΜΕ εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών…

«Οι προτάσεις είναι σχεδιασμένες στη βάση αυστηρών, στοχευμένων και αντικειμενικών κριτηρίων», τονίζει το υπουργείο
Σε διαδικασία εξέτασης προτάσεων προκειμένου να ενισχυθούν τα έντυπα ΜΜΕ βρίσκεται το υπουργείο Οικονομικών, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του και μάλιστα σε μία περίοδο που οι εφημερίδες αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ, η όλη διαδικασία έχει ως στόχο «την προστασία των έντυπων μέσων μαζικής ενημέρωσης, που αποτελούν πυλώνα της πολυφωνίας, του πολιτισμού και της ποιότητας του δημοσίου διαλόγου, το Υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται σε ώριμο στάδιο επεξεργασίας προτάσεων οικονομικής ενίσχυσης σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.
Οι εν λόγω προτάσεις στηρίζονται σε ανάλογες πρωτοβουλίες άλλων ευρωπαϊκών χωρών και είναι συμβατές με την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Είναι δε σχεδιασμένες στη βάση αυστηρών, στοχευμένων και αντικειμενικών κριτηρίων.
Το επόμενο διάστημα και σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, τα προτεινόμενα μέτρα θα τεθούν προς διαβούλευση με τους εμπλεκόμενους φορείς».πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌