Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Filled Under:

Οι Αμερικανοί «ΕΔΩΣΑΝ» τον Κ. Μητσοτάκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών: «Θα τα εφαρμόσει ΟΛΑ»…

Οι Αμερικανοί που έχουν βάλει στόχο τα «φιλέτα» της Μακεδονίας μας, υποστηρίζουν ότι η συμφωνία των Πρεσπών ήταν η καλύτερη επιλογή για την Ελλάδα αφού πλέον μπορούν άνετα να βάλουν χέρι στα λιμάνια μας και τον ορυκτό πλούτο.
Για το λόγο αυτό είναι σίγουρο ότι η αμερικανόδουλη Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται ποτέ να ακυρώσει με τίποτα τη συμφωνία των Πρεσπών και προχθές ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, το ομολόγησε (ίσως άθελά του) μιλώντας στο στο Athens Energy Forum 2019.
Είπε χαρακτηριστικά ότι «Με ενθάρρυναν τα σχόλια του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος έδωσε έμφαση στις σχέσεις της χώρας με τις ΗΠΑ. Η δική του πολιτική είναι ότι μπορεί να διαφωνεί με τη συμφωνία αλλά θα προχωρήσει μπροστά».
Τί είπε με λίγα λόγια ο κ. Πάιατ; Έδωσε εντολή στη ΝΔ να συνεχίσει τη συμφωνία όταν έρθει στην εξουσία και να αφήσει την αντιπολίτευση.
Τέλος, ο πρέσβης υπογράμμισε εξάλλου το ισχυρό ενδιαφέρον αμερικανικών εταιρειών για τον ενεργειακό τομέα της Ελλάδας, αναφερόμενος ειδικότερα στις έρευνες υδρογονανθράκων, τις ανανεώσιμες πηγές κ.α. Τί σημαίνει αυτό; Ξεπούλημα του πλούτου της Ελλάδος…πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌