Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Filled Under:

Δεν πάμε καθόλου καλά! Οι Γερμανοί βράβευσαν τον Τσίπρα…

Το πόσο συμφέρει τη Γερμανία και γενικά τη Δύση τη Συμφωνία των Πρεσπών, το έχουμε αναλύσει πολλές φορές.
Η Γερμανία δείχνει έμπρακτα την… ικανοποίηση της που η Ελλάδα της κάνει τα χατίρια και αποφάσισε να βραβεύσει τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ για τη συμφωνία ανάμεσα στα δύο κράτη.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια, στις 16 Φεβρουαρίου θα απονεμηθεί στο Έλληνα πρωθυπουργό και στον Σκοπιανό ομόλογό του το φετινό βραβείο «Ewald von Kleist» της 55ης Διάσκεψης.
Το βραβείο «Ewald von Kleist» απονέμεται από το 2009. Ανάμεσα στις προσωπικότητες που έχουν τιμηθεί στο παρελθόν περιλαμβάνονται ο Χένρι Κίσινγκερ, ο Χαβιέ Σολάνα, ο Χέλμουτ Σμιτ, ο Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν, ο ΟΑΣΕ, ο πρώην γερμανός πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιοάχιμ Γκάουκ.
Με το βραβείο τιμώνται σύμφωνα με τη Διάσκεψη «ιθύνουσες προσωπικότητες της πολιτικής για την ασφάλεια με μια εξέχουσα συνεισφορά για τη διεθνή συνεννόηση και την επίλυση διαφορών».
Με την απονομή του βραβείου στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ η Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια τιμά τη σημασία της Συμφωνίας των Πρεσπών για την ασφάλεια και την σταθερότητα στα Βαλκάνια αλλά και την Ευρώπη.πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌