Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Filled Under:

To τερμάτισε ο Ζάεφ! Πρώτος ζητωκραυγάζει για τη «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας»…

Δεν έχουν τέλος οι προκλητικές δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ, με στόχο τη Μακεδονία μας και την ελληνικότητα της.
Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό «Alsat», μίλησε για τη συμφωνία των Πρεσπών και για μια επικείμενη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.
«Ισως να είμαι ο πρώτος που θα αλλάξει το διαβατήριό του με τη νέα ονομασία «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας»» δήλωσε και πρόσθεσε πώς ήταν και ο πρώτος που «φώναξε «Ζήτω η Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας»».
Ο κ. Ζάεφ παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η συμφωνία των Πρεσπών πέρασε από την Επιτροπή Εξωτερικών της Ελλάδας και εξέφρασε την ελπίδα ότι η Συμφωνία θα κυρωθεί και από την ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη.
Ο Ζάεφ, φησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνάντησης με τον Ελληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, την άνοιξη , αφού ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Αυτό θα εξαρτηθεί από τις υποχρεώσεις που θα έχουμε αμφότεροι και που απορρέουν από την προεκλογική περίοδο στην οποία θα έχουν εισέλθει οι δύο χώρες» είπε καθώς υπάρχουν προεδρικές εκλογές στα Σκόπια και στην Ελλάδα ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌