Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Filled Under:

Ο πραγματικά ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Δήμαρχος Καμίνης τώρα θέλει να γίνει… ευρωβουλευτής…

Κατα κοινή παραδοχή ο απερχόμενος δήμαρχος της Αθήνας, είναι μακράν ο πιο αναποτελεσματικός που πέρασε απο την πλατεία Κοτζια. Το απόλυτο πολιτικό τίποτα.
Ένας δήθεν λόγιος που προέρχεται απο την ΔΗΜΑΡ του Κουβελη, ο οποίος νομίζει οτι τον εχει αδικήσει η σύγχρονη πολιτική ιστορία. Το ΚΙΝΑΛ της Φώφης, θεώρησε οτι μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ.
Ποιος; Ο Καμίνης, ένας αλαζόνας που δεν αντιλαμβάνεται οτι σε λίγες στην κυριολεξία μέρες, δεν θα ασχολείται κανεις μαζί του. Ούτε αυτοί που προσέλαβε επί των ημερών του. Ούτε το ανύπαρκτο δημοτικό ραδιοφωνο που απαξιώθηκε επί της θητείας του.
Παρόλα αυτά ο Καμινης εξακολουθεί να πιστεύει οτι είναι μια ηγετική μορφή που θα δικαιωθεί. Ας του πει κάποιος οτι εκτός απο την Καϊλή και τον Ανδρουλακη, μπορεί να τον περάσει και ο Νικολάκης ο Παπανδρέου.πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌