Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Filled Under:

ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ! Ο Μπουτάρης οργάνωσε στη Θεσσαλονίκη Συνέδριο που προωθεί την ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ;…

Το πρώτο Συνέδριο Θρησκειών του Κόσμου με θέμα «Θρησκευτική Αρμονία» διοργάνωσε τις προηγούμενες ημέρες στο ξενοδοχείο Electra Palace, η Μουσουλμανική Κοινότητα Αχμαντίγια Ελλάδος.
Φυσικά πίσω από το Συνέδριο ήταν (ποιός άλλος;) ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος μάλιστα καλωσόρισε την εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη και φυσικά έσπευσε να σημειώσει ότι το Ισλάμ είναι μια ειρηνική θρησκεία η οποία αμαυρώνεται από μια μικρή μειοψηφία.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παραπομπή του Αγίου Κορανίου και τη μετάφρασή του. Στην εκδήλωση μίλησαν εκπρόσωποι της Ορθόδοξης εκκλησίας και της εβραϊκής θρησκείας ενώ την εκδήλωση έκλεισε ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Κοινότητας Αχμαντίγια Ελλάδος.
Όταν κάποιοι μιλούν για προσπάθειες δημιουργίας μιας πανθρησκείας και του οικουμενισμού ακούγονται συνομωσιολόγοι. Όμως τέτοια Συνέδρια προκαλούν δεύτερες σκέψεις σε όσους αρνούνται την θεωρία αυτή…πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌