Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Filled Under:

Τρελό παρασκήνιο στον Ολυμπιακό! Αυτός φέρνει τα πάνω-κάτω…

Γέφυρες με τους Πειραιώτες προσπαθεί να ρίξει ο ισχυρός άνδρας της ΕΟΚ, όπως αναφέρει τουλάχιστον σήμερα πρωτοσέλιδα η εφημερίδα ΦΩΣ!
«Γέφυρες Βασιλακόπουλου σε Ολυμπιακό!«, είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ με αφορμή δηλώσεις του που δημοσιεύτηκαν χθες και στη συνέχεια συμπληρώνει:
«Ο πρόεδρος της ΕΟΚ είπε ανοιχτά ότι δεν υπάρχει καμία Α1 χωρίς τους Πειραιώτες, ζητώντας να βρεθεί λύση για το θέμα του υποβιβασμού στην Α2 – Ακέραιοι στις θέσεις τους: Οι Ερυθρόλευκοι διάβασαν με ικανοποίηση την πρόθεση της ΕΟΚ, όμως δεν σκοπεύουν να κάνουν πίσω στον αγώνα που δίνουν για ουσιαστικές αλλαγές στο ελληνικό μπάσκετ«.
Είναι προφανές ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν θέλει να απουσιάζει ο Ολυμπιακός από το νέο πρωτάθλημα, κι αυτή η εξέλιξη μπορεί από μόνη της να αλλάξει τα δεδομένα τόσο για τον σύλλογο όσο και για το ελληνικό μπάσκετ ευρύτερα… πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌