Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Filled Under:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! O Μπόρις Τζόνσον ΕΚΛΕΙΣΕ κατάμουτρα το τηλέφωνο στον Τραμπ…

Το τελευταίο πράγμα που περίμενε ο Μπόρις Τζόνσον την περασμένη εβδομάδα ήταν να δεχθεί τηλεφώνημα από τον Ντόναλντ Τραμπ κι έτσι όταν χτύπησε το τηλέφωνό του νόμισε ότι επρόκειτο για φάρσα και του το έκλεισε κατάμουτρα!
Όπως αποκάλυψε ο πρώην ΥΠ ΕΞ της Βρετανίας στους Κυριακάτικους Τάιμς, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από κάποιον που του έλεγε ότι είναι στο τηλεφωνικό κέντρο της πρωθυπουργικής κατοικίας, την περασμένη εβδομάδα όταν ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος των ΗΠΑ πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο.
«Ήταν όντως ο πρόεδρος…»
«Είχε μια ελαφριά ιρλανδική προφορά το άτομο αυτό και μου είπε “παίρνω από το τηλεφωνικό κέντρο της Ντάουνινγκ Στριτ κι έχω στη γραμμή τον Πρόεδρο των ΗΠΑ που θέλει να σας μιλήσει. Θα σας συνδέσω αμέσως», είπε ο Τζόνσον στην εφημερίδα. Και συνέχισε: «σκεπτόμενος γρήγορα είπα μέσα μου, δεν πρόκειται να την πατήσω». Ο Τζόνσον κατέβασε αμέσως το ακουστικό νομίζοντας ότι επρόκειτο για φάρσα. Αλλά καλού-καλού σκέφτηκε να τηλεφωνήσει εκείνος στη Ντάουνινγκ Στριτ και να ρωτήσει αν όντως ο Τραμπ προσπάθησε να του μιλήσει.
«Και πράγματι, ήταν ο πρόεδρος στην άλλη άκρη της γραμμής», συμπλήρωσε.  Όταν τελικά ο Τζόνσον μίλησε με τον Τραμπ, ο τελευταίος, όπως είπε, «όχι μόνον μου ευχήθηκε καλή επιτυχία, αλλά έδειξε πρόθυμος να εντείνει την αμερικανο-βρετανική οικονομική συνεργασία και να καταλήξουμε σε μια συμφωνία ελεύθερου εμπορίου».
Ο Τζόνσον είχε κάθε λόγο να αμφισβητήσει κατά πόσον ήταν αληθινό το τηλεφώνημα. Τον περασμένο χρόνο έπεσε θύμα Ρώσου φαρσέρ που παρίστανε τον πρόεδρο της Αρμενίας, Αρμέν Σαρκισιάν και συνομίλησε μαζί του επί 18 ολόκληρα λεπτά! Ο Τζόνσον συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί για την διαδοχή της Τερέζα Μέι στην ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος και την πρωθυπουργία, μάλιστα ο Τραμπ του έπλεξε το εγκώμιο παραμονές του ταξιδιού του στη Βρετανία, χαρακτηρίζοντάς τον «εξαιρετική επιλογή».
Συνολικά 11 βουλευτές των Τόρηδων διεκδικούν τα ηνία της κυβέρνησης ελπίζοντας να πείσουν τους ομολόγους τους ότι θα τα καταφέρουν καλύτερα από τη Μέι να οδηγήσουν τη χώρα από το χάος του Brexit.πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌