Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Filled Under:

ΙΔΟΥ ποιος είναι ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! Όταν χιλιάδες Έλληνες έκαναν συλλαλητήριο για την «Μακεδονία» εκείνος έκανε σκι


Θύελλα αντιδράσεων είχε ξεσπάσει με την εικόνα που είχε κάνει το γύρο του  διαδικτύου όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε σκί την ώρα που που οι Έλληνες έκαναν συλλαλητήρια για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε όταν στις (20.01.2018 ) ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε σκι ενώ τόσοι Έλληνες συγκεντρώνονταν για να κάνουν συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Το ερώτημα είναι πως γίνεται να λείπει ο Μητσοτάκης ο οποίος έχει πει χιλιάδες φορές ότι είναι στο πλευρό των Ελλήνων των ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ και ότι η Συμφωνία των Πρεσπών για αυτόν είναι αντίθετη από αυτά που πρεσβεύει.

Το  γεγονός είναι αδιανόητο για ένα άνθρωπο ο οποίος δηλώνει ότι θα είναι στο πλευρό των ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ να μην είναι εκείνη την σημαντική μέρα στο πλευρό τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌