Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Filled Under:

ΒΟΜΒΑ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΜΜΕ «Ο ΔEΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ»…..


Σύμφωνα με την αλβανική εφημερίδα Dita παρουσιάζουν τον νέο υπουργό Εξωτερικών της χώρα μας  τον Νίκο Δένδια, ότι είναι «Αλβανο-Έλληνας».

Το κείμενο της εφημερίδας αναφέρεται ότι ο Ν.Δένδιας καθηγητής νομικής που γεννήθηκε στο νησί της Κέρκυρας, πολύ συχνά και με υπερηφάνεια, έχει πει ότι οι οικογενειακές του ρίζες είναι από την Αλβανία».
Ωστόσο το  δημοσίευμα αναφέρει ότι «Πολλές φορές που φιλοξενούνταν σε τηλεοπτικές εκπομπές, είχε δηλώσει ότι οι πρόγονοί του κατάγονταν από τη Χειμάρρα».
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Ν.Δένδιας έχει επισημάνει ότι : «Πρέπει να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας, της ελληνικής μειονότητας στη γειτονική χώρα και δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στη χώρα να γίνει έδαφος απειλών. Η Αλβανία χρειάζεται καλές σχέσεις με την Ελλάδα και την ΕΕ. Έχουμε πολλούς τρόπους για να ασκήσουμε πίεση στην Αλβανία. Δεν πρέπει να πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌