Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Filled Under:

Τα βρήκαν Ρωσία-Τουρκία για την Ιντλίμπ- Μ.Τσαβούσογλου: «Δεν θα πειραχτούν τα παρατηρητήρια» …

 Άσχετα αν οι ειδήσεις για τα Su-57 και τα Su-35 έκαναν το μεγαλύτερο «γκελ» η έκτακτη συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν δεν είχε ως κύριο αντικείμενο τα εξοπλιστικά αλλά τη Συρία και συκγκεκριμένα την περιοχή της Ιντλίμπ και τα τουρκικά παρατηρητήρια που υπάρχουν εκεί. 
Τις τελευταίες βδομάδες έχουν δεχθεί επίθεση 3 τουρκικά παρατηρητήρια στην περιοχή με το ένα να βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας. 
Όμως δεν είχαμε ακαούσει σχεδόν τίποτα γι αυτό το θέμα μέχρι πριν λίγη ώρα.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μελβούτ Τσαβούσογλου δήλωσε την Παρασκευή ότι η Ρωσία διαβεβαίωσε την Τουρκία ότι δεν θα γίνουν επιθέσεις στα τουρκικά παρατηρητήρια στην Ιντλίμπ.
Μιλώντας στο Όσλο, ο Mevlut Cavusoglu προειδοποίησε ότι οι συνεχιζόμενες επιθέσεις από δυνάμεις της Ρωσίας και της Συρίας στην επαρχία Idlib εναντίον των τζιχαντιστών  θα μπορούσαν να εξαπολύσουν ένα άλλο κύμα προσφύγων στην Ευρώπη.

Πρόσθεσε ότι ο στρατός της Τουρκίας, ο οποίος υποστηρίζει αυτές τις τζιχαντιστικές ομάδες, θα εγκαταλείψει την περιοχή μόνο όταν βρεθεί μια πολιτική λύση.πηγη
https://voicenews.gr/ta-vrikan-rosia-tourkia-gia-tin-intlib-m-tsavousoglou-den-tha-pirachtoun-ta-paratiritiria/#

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌