Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Filled Under:

Δήλωση -ΣΟΚ από ΠΟΕΔΗΝ: Κρύβουν θύματα της απλής γρίπης – Είμαστε ανέτοιμοι για τον κορονοϊό – Ηχητικό….

“Κρύβουμε κρούσματα της εποχικής γρίπης, γιατί δεν γίνεται εργαστηριακός έλεγχος στις κλινικές, παρά μόνο στα διασωληνωμένα περιστατικά και στις ΜΕΘ. Στις κλινικές πολλοί ασθενείς παίρνουν Tamiflu, δυστυχώς καταλήγουν και δηλώνουν ως αιτία θανάτου τα συνοδά νοσήματα, δηλαδή πνευμονικό οίδημα ή οτιδήποτε άλλο”, δήλωσε στον Focus FM o Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.
Μιλώντας στην εκπομπή “Διπλός Ελληνικός” με το Στέφανο Δαμιανίδη και τον Αντώνη Οραήλογλου, ο κ.Γιαννάκος, επεσήμανε, ότι είμαστε ανέτοιμοι υγειονομικά ως χώρα για τον κορονοϊό. “Να ευχόμαστε όλοι ο κορονοϊός να μην περάσει τη χώρα μας, γιατί αν περάσει ακόμη και τα νοσοκομεία αναφοράς, αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Στο ΑΧΕΠΑ έχουν φτιάξει δύο δωμάτια αρνητικής πίεσης στην Α’ Παθολογική Κλινική, 56 κλινών. Οι 2 από τις 3 νοσηλεύτριες θα ασχολούνται με τον κορονοϊό και η άλλη θα είναι για 56 ασθενείς, σε μία κλινική, που σε κάθε εφημερία εισάγει πάνω από 75 περιστατικά. Η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή”.
“Στην Αθήνα έχουν το Αττικό, που έχει 130 ράντζα σε κάθε εφημερία, δεν λειτουργούν σοβαρά μηχανήματα, όπως το ακτινολογικό στα ΤΕΠ και έχουν κλείσει 2 δωμάτια στην παθολογική, όπου έχουν κάνει απολύμανση. Στο ΣΩΤΗΡΙΑ οι ίδιοι οι γιατροί καταγγέλλουν, ότι οι ασθενείς κινδυνεύουν με ιατρικά λάθη λόγω εξουθένωσής τους. Με επικοινωνία δε λύνονται τα προβλήματα”, κατέληξε ο κ.Γιαννάκος.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ.Γιαννάκου στον FOCUS FM, εδώ:πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌