Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Filled Under:

4+1 Καλοκαιρινά Φορέματα για να Λάμψεις


Καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα, χρώματα, ανεβασμένη διάθεση, και τάση για ανανέωση είναι μερικά στοιχεία που συνθέτουν την εποχή του καλοκαιριού. Θέλετε και εσείς να γεμίσετε τις καλοκαιρινές σας ημέρες με εντυπωσιακά φορέματα καλοκαιρινά; Το καλοκαίρι είναι η τέλεια εποχή του χρόνου για ανανέωση της ντουλάπας μας με ρούχα που θα δώσουν extra χρώμα και αέρα!! Όπως φορέματα για νεανικές, καθημερινές εμφανίσεις με αέρα απλότητας, θηλυκότητας και στυλ.

Το φετινό καλοκαίρι μας περιμένουν αέρινα φορέματα, ρομαντικά φλοράλ και τα πουά φορέματα, πάντα όμως με κοινό παρανομαστή την κομψότητα. Ένα επίσης ιδιαίτερο στυλ είναι το bohemian στυλ επιστρέφει δριμύτερο, πιο δυναμικό και ελεύθερο από ποτέ.

Όλα αυτά τα υπέροχα φορέματα μπορείτε να τα βρείτε στο rovo.gr, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με απίστευτη συλλογή γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ. Θα βρείτε καταπληκτικά και κομψά γυναικεία καλοκαιρινά φορέματα σε προσιτές τιμές.

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο για τις 4+1 προτάσεις μας για το φετινό καλοκαίρι:

Vintage Off-Shoulder Φόρεμα σε Χαλαρή Γραμμή

Η επιλογή ενός midi φορέματος σε χαλαρή γραμμή και off-shoulder είναι κλασσική και διαχρονική επιλογή για τέλειο στυλ. Ιδιαίτερα, sexy και θηλυκά, τα οποία κολακεύουν και δίνουν κομψότητα στο σώμα σας. Οι ακάλυπτοι ώμοι και η ελαφρώς στενή μέση χαρίζουν ένα ιδανικό sexy-chic σύνολο. Μη φοβηθείτε να το συνδυάσετε με διάφορα αξεσουάρ και μπορείτε να επιλέξετε όποιο παπούτσι θέλετε να φορέσετε.


Μονόχρωμο Χαλαρό Φόρεμα με Κουμπιά

Όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν ένα τέτοιο φόρεμα στην ντουλάπα τους το καλοκαίρι. Είναι πολύ εύκολο και φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας. Επίσης οι λεπτομέρειες, τα κουμπιά χαρίζουν ένα διαφορετικό στυλ. Για τις καθημερινές σας εμφανίσεις συνδυάστε με ένα πέδιλο ή σανδάλια και αν θέλετε να επιλέξετε βραδινό ντύσιμο, μπορείτε να προσθέσετε μια μέση στη ζώνη και ψιλοτάκουνα.

Μάξι Φλοράλ Φόρεμα

Η αγαπημένη επιλογή για αυτό το καλοκαίρι είναι τα μάξι φορέματα. Είναι αέρινα, ρομαντικά, sexy, θηλυκά και μπορούν να απογειώσουν το στυλ σας και να σας χαρίσουν εμφανίσεις με έναν τόνο άνεσης και πολυτέλειας όλες τις ώρες της ημέρας.

Μάξι Φόρεμα με Έντονο Print

Ανακαλύψτε αυτό το καλοκαίρι τα σε έντονα καλοκαιρινά χρώματα, σε διάφορες αποχρώσεις. Τα εντυπωσιακά εμπριμέ, μπορείτε να τα συνδυάσετε με καλοκαιρινά κοσμήματα και με άνετες, στιλάτες πλατφόρμες ή γόβες. Ταιριάζουν στους περισσότερους σωματότυπους.

Πουά Φόρεμα

Ένα ιδιαίτερα αγαπητό φόρεμα είναι το πουά φόρεμα. Χαρίζει θηλυκότητα και κομψότητα σε μια γυναίκα και αν συνδυαστεί και με τα απαραίτητα αξεσουάρ, μπορεί να απογειώσει το στυλ σας.
Θα βρείτε περισσότερα φορέματα καλοκαιρινά όπως και άλλα γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ στο rovo.gr.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌