Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Filled Under:

Η ΚΡΗΤΗ αποφάσισε! Η Αμερική ΣΥΜΦΩΝΕΙ;..

πέρ της φιλοξενίας 2000 προσφύγων και μεταναστών τάχτηκε το δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου. Οι εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων αποφάσισαν κατά πλειοψηφία και συμφώνησαν ότι «οι μετανάστες που πρόκειται να φιλοξενηθούν στην Κρήτη, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ανθρώπινα και να διαβιώσουν σε πραγματικά ανθρώπινες συνθήκες», ωστόσο, άσκησαν κριτική στους χειρισμούς της δημοτικής αρχής για το αν υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο φιλοξενίας.
Φαίνεται πως παρά τις αρχικές αντιδράσεις ο λαός της Κρήτης θα δεχτεί τους μετανάστες. Δε γνωρίζουμε ωστόσο πως θα κινηθεί η Αμερική, που θεωρεί την Κρήτη, περιοχή ύψιστης στρατηγικής σημασίας λόγω της στρατιωτικής βάσης της Σούδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌