Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Filled Under:

ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΥΕΛΛΑ! ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ...

Με καταγγελίες εναντίον της κυβέρνησης επέστρεψαν από το καλοκαίρι οι εφοριακοί καθώς με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Εργαζομένων στις εφορίες επιρρίπτουν ευθύνες στην Κυβέρνηση για την υψηλή φορολογία που έχουν υποστεί οι πολίτες τον τελευταίο χρόνο.
Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση είναι η εξής:
'' Μετά από έξι (6) χρόνια συνεχόμενων μνημονιακών πολιτικών και οριζόντιας υπερφορολόγησης, η φοροκαταιγίδα συνεχίζεται. Μέχρι το τέλος του 2016 αναμένεται να πληγούν με σφοδρότητα οι φορολογούμενοι, αφού ειδικά το β΄ εξάμηνο του 2016 οι πολίτες θα κληθούν να πληρώσουν πάνω από 26 δισ. σε φόρους. 
Τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης κινητών και ακινήτων σε χαμηλόμισθους και μικρομεσαίους που έχουν καταστραφεί από την κρίση, είναι μια πολιτική ανάλγητη, άδικη και αναποτελεσματική που εκφοβίζει και τρομοκρατεί την κοινωνία. 
Η ΠΟΕ -ΔΟΥ δηλώνει για μια ακόμη φορά την αντίθεσή της στη συγκεκριμένη πολιτική που εστιάζει στην οριζόντια υπερφορολόγηση ως τη μόνη σίγουρη συνταγή αποτυχίας και οπισθοδρόμησης.
Οι μεγάλοι συντελεστές στην άμεση και έμμεση φορολογία, σε συνδυασμό με τη διατήρηση του ΕΝ.Φ.Ι.Α, το φόρο πολυτελούς διαβίωσης, το τέλος επιτηδεύματος την ειδική εισφορά αλληλεγγύης και άλλους φόρους οι οποίοι καταλήγουν στη χοάνη ενός δημόσιου χρέους μη βιώσιμου, σαρώνουν όλα τα εισοδήματα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που προκαλούν στο καθημαγμένο οικογενειακό εισόδημα, στην κατανάλωση, στις θέσεις εργασίας και στην οικονομία γενικότερα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌