Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Filled Under:

Oι Έλληνες ΧΑΝΟΥΝ τα σπίτια τους!Στοιχεία που ΣΟΚΑΡΟΥΝ...

Καταστρέφεται το όνειρο το Έλληνα για ιδιοκατοίκηση. Η υπερφορολόγηση του ακινήτου, ως περιουσιακού στοιχείου, έχει οδηγήσει τους Έλληνες στο να τα ‘σκοτώνουν΄ αντί να τα κρατούν.
Τα Ειρηνοδικεία της χώρας κατακλύζονται από αιτήσεις αποποίησης κληρονομιάς, που ουσιαστικά, δωρίζουν το ακίνητο στο κράτος
Μόνο στην Αττική κατατίθενται περίπου 200 αιτήσεις εβδομαδιαίως ήτοι σημαίνει 10000 με 12000 το χρόνο. Στη Θεσσαλονίκη γίνεται λόγος για 5000 τον χρόνο και στην Πάτρα 1600 ετησίως.
Συμβολαιογράφοι και δικηγόροι συμβουλεύουν όσους πολίτες κληρονομούν ακίνητο να προχωρούν στην αποδοχή κληρονομιάς με το ευεργέτημα της απογραφής. 
Σύμφωνα με αυτή ο κληρονόμος «έχει το δικαίωμα μέσα σε τέσσερις μήνες απ' όταν του γνωστοποιήθηκε η κληρονομιά να προβεί σε αποδοχή με το ευεργέτημα της απογραφής περιορίζοντας την ευθύνη του για τις υποχρεώσεις της κληρονομιάς μέχρι το ενεργητικό της, δηλαδή μέχρι τη συνολική αξία της κληρονομιάς».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌