Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Filled Under:

Έπιασε τα τηλέφωνα ο Τσίπρας και έχουμε εξελίξεις! Με ποιους μίλησε και τι είπε...

Με ένα ακουστικό στο χέρι ήταν σήμερα ο Αλεξης Τσίπρας. Πρώτα μίλησε με την Άνγκελα Μέρκελ, όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Μέγαρο Μάξιμου. 
Τι είπαν; Τα γνωστά. Για τα προβλήματα της Ευρώπης σχετικά με την οικονομική κρίση και το προσφυγικό. 
Καμιά λύση δεν βρήκαν, αλλά τουλάχιστον τα επεσήμαναν ξανά μην τα ξεχνάνε. Επίσης, ο κ. Τσίπρας της ανέλυσε τα αποτελέσματα της Συνόδου των Μεσογειακών Χωρών και η κ. Μέρκελ ήταν πολύ προσεκτική. Εμ πως να μην είναι, αφού "καίγεται η γούνα της" και κάτι σχεδιάζει...
Εκτός όμως από την καγκελάριο, ο πρωθυπουργός μίλησε τηλεφωνικά και με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, σχετικά με την έφοδο εισαγγελέων που έγινε στο σπίτι του. 
Όπως αναφέρουν πηγές, ο κ. Τσίπρας είπε ότι δεν γνώριζε για την εισαγγελική εντολή και ότι η συνεργασία που υπάρχει με την τράπεζα δεν πρόκειται να επηρεαστεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌