Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Filled Under:

ΕΙΔΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...


Ως απάντηση αγωγή που κατέθεσε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, προς τον διευθυντή των εφημερίδων «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», Μιχάλη Αλεξανδρίδη, ο τελευταίος δηλώνει τα εξής:
 «Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους όσοι εκφράσατε την υποστήριξη σας στην αγωγή που κατέθεσε εις βάρος μας ο... συνάδερφος μας Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης. 
Είμαι απολύτως βέβαιος ότι το δικαστήριο θα δικαιώσει απόλυτα την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, εμένα και την συντάκτρια μας Δήμητρα Τσαμποδημου , της οποίας το κείμενο ήταν κριτικό κι αποκαλυπτικό, αλλά σε καμία περίπτωση συκοφαντικό και ψευδές. 
Δεν σας κρύβω πως δεν έχω ακόμη τις απαντήσεις για τα κίνητρα και τις επιδιώξεις που οδήγησαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτήν την προκλητική και εν γνώσει του άδικη ενέργεια. Θέλει να πουλήσει στο πόπολο ότι τον πολεμούν τα μέσα ενημέρωσης κι αυτός δεν μασάει, θέλει να υπενθυμίσει στον πρωθυπουργό την ύπαρξη του μήπως και τον θυμηθεί στον ανασχηματισμό; 
Μπα. Ποιον να πείσει. Όλοι τον ξέρουν. Μικρό χωριό η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Και όσοι δεν τον ξέρουν, θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν τις μεταπηδήσεις του και την σταθερή προσήλωση του στην εξουσία και τους καρπούς της. 
Η αλαζονεία σε συνδυασμό με την έλλειψη καλλιέργειας, κάνει τον άνθρωπο αχάριστο, άπληστο και φαντασμένο. Ο Αλέκος- όπως τον λέγαμε στην ΠΑΣΠ πριν γίνει... Αλέξανδρος, παρά τον Ψωμιαδη και τον Παπαγεωργόπουλο, δεν υπολείπονταν σε μυαλό, παρά το γεγονός ότι εκείνο που τον χαρακτήριζε ήταν αφενός το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και αφετέρου πλεόνασμα της ματαιοδοξίας του και της αδηφαγίας του.
Λάθος του να νομίζει- κρίνοντας εξ ίδιων τα αλλότρια- πως τώρα που βρέθηκε στην εξουσία θα υποτάσσει ανθρώπους και αξίες. Έτσι έμαθε στην ζωή του. 
Παρασυρόμενος από τα φώτα της δημοσιότητας, μέτρησε τον ίσκιο του απόγευμα και το εξέλαβε ως μπόι. 
Η πτώση του θα είναι απότομη και σύντομη. 
Αυτόν τον δρόμο τον περπάτησαν πολλοί και θα τον ακολουθήσουν κι άλλοι. Πώς αλλιώς θα δικαιολογούνταν η σοφή κουβέντα των αρχαίων Ελλήνων "αρχή ανδραν δεικνυσι". 
Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν. 
ΥΓ. Γνωρίζοντας ότι ο εν λόγω τα μόνα που πουλάει είναι χυδαίος λαϊκισμός και έξαλλη συμπεριφορά, απορώ πώς του ξέφυγε και δεν έκανε μια δήλωση αντάξια του ιδιότυπου ψυχισμού του, πως τα λεφτά που θα κερδίσει από την μάχη του κατά της διαπλοκής, θα τα διαθέσει για τους πρόσφυγες, τις απολυμένες καθαρίστριες, ή τους δημοσιογράφους που θα χάσουν την δουλειά τους από τα κανάλια που δεν αδειοδοτήθηκαν. Έτσι για να ολοκληρώσει την εικόνα του, όπως την ξέρουμε.»
ΠΗΓΗ: press-gr
Το voicenews σας παραθέτει τις ειδήσεις στο πλαίσιο του πλουραλισμού της ενημέρωσης.  Μόνα υπεύθυνα για δικαστικές αντιδικίες είναι τα αρμόδια δικαστήρια.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌