Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Filled Under:

"ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ" τον ΠΟΝΤΟ!Τον γέμισαν ΤΖΑΜΙΑ...

Με πυρετώδη ρυθμό συνεχίζεται η ανέγερση τζαμιών στην Τουρκία. Τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων (Diyanet) προκαλούν αίσθηση και δείχνουν τον τρόπο που κυβερνά ο Ερντογάν.
8.985 νέα τζαμιά μέσα στη δεκαετία 2005-2015 δείχνουν τα στοιχεία. Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το στοιχείο ότι ένα πρωτοφανής αριθμός από τεμένη καταγράφεται στις πόλεις του Πόντου, όπως η Τραπεζούντα, η Σαμψούντα, τα Κοτύωρα και η Κασταμονή.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Doğan, το Ικόνιο κρατά την πρωτιά με 3.314 τζαμιά, ακολουθεί η Σαμψούντα με 2.610, και η Κασταμονή με τον ίδιο ακριβώς αριθμό τζαμιών.
Εντύπωση προκαλεί ο τεράστιος αριθμός τζαμιών στις περιοχές του Πόντου ακόμα και σε πόλεις όπως τα Κοτύωρα (Ορντού) και η Τραπεζούντα. Ο αριθμός των τζαμιών ξεπερνά τα 2.000.
Αντίθετα σε άλλες περιοχές της Τουρκίας ο αριθμός των ισλαμικών τεμένων είναι στην καλύτερη περίπτωση τριψήφιος. Είναι προφανής η στόχευση των Τούρκων.
Εδώ είναι που θα έπρεπε να γίνει εκστρατεία ενημέρωσης της Δύσης από την ελληνική πλευρά. Ο άτυπος θρησκευτικός διωγμός είναι έκδηλος και καιρός είναι να απαντήσουμε με το ίδιο νόμισμα στις συνεχείς κραυγές της Τουρκίας για παραβίαση των δικαιωμάτων της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌