Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Filled Under:

O Κυριάκος Βελόπουλος τα λέει ΕΔΩ και ΚΑΙΡΟ!Ακούει κανείς;..

60.107 είναι οι πρόσφυγες σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με τα νεότερα επίσημα στοιχεία, του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης.
Οι νέες αφίξεις το τελευταίο 24ωρο ανήλθαν σε 21, ενώ ο συνολικός αριθμός των προσφύγων στα νησιά ανέρχεται σε 13.163. Στη Βόρεια Ελλάδα φιλοξενούνται 16.301 άτομα, στην Κεντρική Ελλάδα 2.352 και στη Νότια Ελλάδα 215. Στις δομές της Αττικής διαμένουν 8.593 πρόσφυγες και στο Ελληνικό 2.477, ενώ στους χώρους της Ύπατης Αρμοστείας σε όλη την Ελλάδα 8.906 πρόσφυγες.
Φυσικά δεν ξεχνούμε τα 8100 άτομα που βρίσκονται εκτός δομών.
Η Ελλάδα έχει γονατίσει. Επίσης σας θυμίζουμε αυτό που φωνάζει εδώ και πολύ καιρό ο Κυριάκος Βελόπουλος. Η κρίση θα διογκωθεί. Όχι μόνο λόγω των κινδύνων εξ Ανατολών, αλλά και λόγω της απόφασης της Δύσης, να μας κάνει αποθήκη ψυχών. 
H Eλλάδα ΠΝΙΓΕΤΑΙ και ο λαός ΔΕΝ αντέχει άλλο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌