Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Filled Under:

Ακόμη δεν άρχισε και... ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Υπουργός του ΜΑΚΡΟΝ βρέθηκε μπλεγμένος...



Ακόμη δεν ξεκίνησε το έργο της η κυβέρνηση στη Γαλλία, και ήδη ένας υπουργός του Εμανουέλ Μακρόν, ο Ρισάρ Φενάρ, φαίνεται ότι είναι μπλεγμένος σε σκάνδαλο.
Η Γαλλική εισαγγελία ανακοίνωσε σήμερα την προκαταρκτική έρευνα κατά του Γάλλου υπουργού, λόγω ενός σκανδάλου το 2011, εποχή κατά την εποία ήταν γενικός διευθυντής του μη κερδοσκοπικού, ασφαλιστικού οργανισμού Mutuelles de Bretagne.
Ο οργανισμός ήθελε να νοικιάσει ένα χώρο για να λειτουργήσει εκεί ένα κέντρο περίθαλψης και μεταξύ των τριών προσφορών αυτός είχε επιλέξει χώρο κατασκευαστικής εταιρίας η οποία άνηκε στη σύντροφό του Σαντρίν Ντουσάν.
Μάλιστα, υπάρχουν φήμες ότι ο Φενάρ έχει κάνει και άλλες «παρατυπίες», όπως ότι είχε προσλάβει το γιο του ως κοινοβουλευτικό του συνεργάτη για αρκετούς μήνες το 2014, ότι διατηρούσε αμειβόμενη θέση στον ασφαλιστικό οργανισμό στην Βρετάνη για αρκετό καιρό αφότου είχε παραιτηθεί, ενώ κατηγορείται και για ευνοιοκρατία καθώς φέρεται να προσέλαβε τον φίλο μιας συναδέλφου του ως κοινοβουλευτικό του βοηθό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌