Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Filled Under:

Η Ρωσία είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ για την Ευρώπη λόγω ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ...



Η Gazprom τους τελευταίους 5 μήνες αύξησε τις προμήθειες φυσικού αερίου στην Ευρώπη κατά 9,5 δισ. Κυβικά μέτρα. Αυτό αναφέρθηκε από τον επικεφαλής της εταιρείας Alexey Miller.
«Από τις αρχές του 2017, από την 1η Ιανουαρίου, οι παραδόσεις αυξήθηκαν κατά 9,5 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα», ανέφερε στο Tass ο επικεφαλής της Gazprom.
Η αύξηση των προμηθειών σημειώθηκε στη Γερμανία, τη Βρετανία, τη Γαλλία, τις Κάτω Χώρες, τη Δανία, την Αυστρία και την Πολωνία.
Με λίγα λόγια η Ρωσία γίνεται καθημερινά όλο και πιο σημαντική για την Ευρώπη σε ενεργειακό επίπεδο, και ο φόβος της Ε.Ε. να εξαρτηθεί πλήρως από τη Ρωσία την αναγκάζουν να ψάξει άμεσα εναλλακτικές πηγές, κάτι που είναι πολύ δύσκολο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌