Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Filled Under:

Αυτή είναι η "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" δικαιοσύνη! Απόφαση που προκαλεί ΟΡΓΗ...



Σε άλλη μια εμετική απόφαση προχώρησε αυτές τις μέρες η Ελληνική «Δικαιοσύνη», καθώς καταδίκασε έναν 77χρονο από την Μεγάλη Παναγιά Χαλκιδικής σε 12 μήνες φυλάκιση με την κατηγορία ότι έδειρε δέκα άνδρες των ΜΑΤ.
Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο δάσος των Σκουριών, η οποία ήταν κατά της εξορύξεως του χρυσού στην περιοχή. Ο 77χρονος (βλ. φωτογραφία) τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου Χαλκιδικής με διάγνωση: Εγκεφαλική Διάσειση, Οίδημα και εκχύμωση βλεφάρων άμφω, Τραυματικό υπόσφαγμα άμφω, Τραυματική απόπτωση ενδοθηλίου κερατοειδούς χιτώνος και μερικά άλλα τραύματα.
Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την Ελληνική δικαιοσύνη ο ηλικιωμένος αυτός έπρεπε να καταδικαστεί για διατάραξη κοινής ειρήνης και αντίσταση κατά της αρχής.
Πρόκειται για άλλη μια «αντικειμενική» απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης που δείχνει ότι ανεξάρτητη είναι μόνο κατ’ επίφαση...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌