Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Filled Under:

ΣΚΛΗΡΗ απάντηση της Τουρκίας στη Γερμανία: "Δεν μιλάμε με εσάς, δεν σας αφορά"...



Η Γερμανία δεν έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την προγραμματισμένη επικαιροποίηση της συμφωνίας της τελωνειακής ένωσης της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε ο υπουργός οικονομικών της Τουρκίας, Νιχάτ Ζεϊμπέκσι, σήμερα.
«Η Γερμανία δεν έχει το δικαίωμα να εμποδίσει την επικαιροποίηση της συμφωνίας της Τελωνειακής Ένωσης της Τουρκίας. Ο συνομιλιτής μας εδώ είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε στους δημοσιογράφους στην Άγκυρα.
Σημείωσε επίσης ότι δεν υπήρχαν προβλήματα στις διαπραγματεύσεις της Τουρκίας με την Ε.Ε. και ότι η διαδικασία συνεχίστηκε κανονικά.
Προχθές (5/9), ο Τούρκος Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Mehmet Şimşek, δήλωσε ότι η Τουρκία δεν μπορεί να εκδιωχθεί από την τελωνειακή ένωση, ακόμη και αν η Γερμανία το ζητήσει, ενώ τόνισε ότι πιστεύει ότι πολλές χώρες της Ε.Ε. θα ενεργήσουν με βάση την κοινή λογική.

Με πληροφορίες από Reuters & Hurriyet πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌