Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Filled Under:

Στιγμές ΛΥΤΡΩΣΗΣ στη Συρία! Τα πρώτα ΤΡΟΦΙΜΑ έφτασαν στο Deir ez-Zor...

Φορτηγά που μεταφέρουν τρόφιμα εισήλθαν στην πόλη Deir ez-Zor της Συρίας σήμερα, και για πρώτη φορά τα εφόδια παραδόθηκαν μέσω ενός νέου δρόμου, αφού τα κυβερνητικά στρατεύματα έσπασαν την πολιορκία.
Οι τοπικοί δημοσιογράφοι επιβεβαίωσαν ότι μια συνοδεία 40 φορτηγών που έφεραν τρόφιμα είχε εισέλθει στην πόλη, όπου ο στρατός και οι συμμαχικές δυνάμεις νίκησαν τους τζιχαντιστές σε πολιορκία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.
«Αυτή είναι η πρώτη συνοδεία τροφής που εισήλθε στην πόλη για σχεδόν τρία χρόνια», δήλωσε ο Mouin al-Akl, ένας υπάλληλος της Συριακής Εμπορικής Ενώσεως, η οποία συνέβαλε στις προμήθειες.
Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας SANA είπε ότι πρόσθετες προμήθειες κατευθύνθηκαν προς την πόλη, συμπεριλαμβανομένων των ασθενοφόρων και των φαρμάκων.

Με πληροφορίες από AFP πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌