Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Filled Under:

Τεράστια ΟΡΓΗ της Μόσχας! Οι ΗΠΑ προσπαθούν να ΚΛΕΙΣΟΥΝ το κανάλι RT...

Οι Αμερικανικές αρχές έθεσαν στο στόχαστρο το Ρωσικό κανάλι Russia Today καθώς το κατηγορούν για «προπαγάνδα στο έδαφος των ΗΠΑ», δήλωσε η εκπρόσωπος του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών, Maria Zakharova, στο NTV, απειλώντας ότι η Μόσχα θα μπορούσε να λάβει παρόμοια μέτρα εναντίον των Αμερικανικών μέσων ενημέρωσης.
Οι εχθρικές ενέργειες εναντίον του RT μπορούν να χαρακτηριστούν ως «περιορισμός των δραστηριοτήτων», επιτρέποντας στη Ρωσία να αναλάβει "παρόμοια μέτρα εναντίον Αμερικανών δημοσιογράφων και αμερικανικών μέσων μαζικής ενημέρωσης στη Ρωσία, δήλωσε ο Ζαχάροβα.
Κάθε αντίποινο θα ήταν σύμφωνο με τον ομοσπονδιακό νόμο της Ρωσίας «On Media», ο οποίος επιτρέπει ανάλογες απαντήσεις στα μέσα ενημέρωσης μιας χώρας που περιορίζει τις δραστηριότητες των Ρώσων δημοσιογράφων.
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ αναμένεται να χτυπήσει την RT με την κατηγορία του «ξένου πράκτορα», γεγονός που θα παρεμποδίσει σοβαρά τις δραστηριότητες του καναλιού και θα μπορούσε να οδηγήσει στο κλείσιμο του στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την επικεφαλής της επεξεργασίας RT Margarita Simonyan.

Με πληροφορίες από RT πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌