Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Filled Under:

Δήλωση Γαλλικού ΥΠ.ΕΞ. για Ρωσία και Συρία! ΑΜΕΣΗ η απάντηση του Κρεμλίνου...



Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σχολίασε τη δήλωση του Γάλλου Υπουργού Εξωτερικών Ζαν-Ίβις Λε Νρέν ότι η Ρωσία πέτυχε τη δική της νίκη επί των τρομοκρατών του «Ισλαμικού Κράτους» στη Συρία.
"Τουλάχιστον παράξενο είναι να ακούμε από τον επικεφαλής του υπουργείου Εξωτερικών της Γαλλίας κάποια προσήλωση στη νίκη της Ρωσίας επί του ISIS. Το γεγονός ότι ο ISIS νικήθηκε στη Συρία οφείλεται κυρίως στην ηγεσία και τις κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας", ανέφερε η έκθεση.
Το υπουργείο σημείωσε ότι με τη στήριξη της Ρωσικής στρατιωτικής αεροπορίας ο Συριακός στρατός απελευθέρωσε εκατοντάδες οικισμούς από τρομοκράτες και επέστρεψε σχεδόν ολόκληρη την επικράτεια της χώρας υπό τον έλεγχο της νόμιμης ηγεσίας.
Η δήλωση του Γάλλου Υπ.Εξ. έχει δύο αναγνώσεις. Από τη μία ένας ύμνος προς τη Ρωσία και ένα ευχαριστώ για τον αγώνα της στη Μέση Ανατολή, όμως από την άλλη δείχνει μια άρνηση της Δύσεως να παραδεχθεί τον κρίσιμο ρόλο του Μπασάρ Αλ Άσαντ στη χώρα, καθώς εάν το κάνει θα είναι σαν να τον αποδέχεται και να τον νομιμοποιεί...

Με πληροφορίες από RT πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌