Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Filled Under:

Σπίτια με 1 ευρώ, μετρητά για κάθε μωρό και 9.000 δώρο! Σούπερ προσφορές για νέους κατοίκους… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μήπως μπήκατε κι εσείς στον πειρασμό να αποκτήσετε ένα από τα σπίτια στην Σικελία που πωλούνται έναντι μόλις ενός ευρώ; Ίσως και να θελήσετε να περιμένετε λίγο για μια καλύτερη συμφωνία.
Τώρα, μια ιταλική πόλη προσφέρει στους ξένους 9.000 ευρώ για να μετακομίσετε εκεί ενώ μια άλλη λέει ότι δίνει στους νεοφερμένους περίπου 1.000 δολάρια ανά παιδί προκειμένου να κάνουν μωρά.
Οι συμφωνίες αυτές μπορεί να φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές για πολλούς που ονειρεύονται να ξεφύγουν από τις πολύβουες πόλεις προκειμένου να ζήσουν την ρουστίκ ζωή σε ένα ιταλικό χωριό.
Για τα συγκεκριμένα μέρη όμως, αντιπροσωπεύουν μια τελευταία μάχη για να σώσουν τις ψυχές των πεθαμένων κοινοτήτων τους.πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌