Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Filled Under:

EIKONEΣ -ΦΡΙΚΗΣ!Τούρκος μαχητής και μέλος του AKP φωτογραφίζεται με κομμένα κεφάλια Σύρων στρατιωτών…


Όλοι μας θυμόμαστε τις ανατριχιαστικές εικόνες με τις εκτελέσεις και τους αποκεφαλισμούς του ISIS και την οργή που είχαν προκαλέσει στη διεθνή κοινότητα.
Ο ISIS σιγά-σιγά μας τελειώνει και φαίνεται πως τώρα εμφανίζεται ένα νέο είδος βαρβάρου,ο Τούρκος μαχητής, γιατί μόνο βάρβαρος μπορεί να χαρακτηριστεί όποιος φωτογραφίζεται με κεφάλια αντιπάλων του και μάλιστα μελών ενός τακτικού στρατού.
Τούρκος Ισλαμιστής μαχητής Εμρά Τσελίχ που εμφανίστηκε σε βίντεο κρατώντας ως τρόπαια κεφάλια Σύρων, αποδείχθηκε ότι είναι υπάλληλος της νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) της Τουρκίας πριν από την ένταξή του στους Τουρκμένους αντάρτες στη Συρία.
Ο Τσελίκ φωτογραφήθηκε επίσης δίπλα στον υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σόυλου, καθώς και τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Μουσταφά Σεντόφ.
Σε κάποιες εικόνες ο Τσελίκ θεωρήθηκε επίσης ότι έκανε την Rabia, ένα ισλαμικό σύμβολο που κάνει και ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, ο οποίος δανείστηκε τη χειρονομία από την Μουσουλμανική Αδελφότητα της Αιγύπτου.
Ο Emrah Çelik (γεννημένος στις 5 Απριλίου 1987), μέλος της νεολαίας του AKP στην επαρχία Kapaklı της βορειοδυτικής επαρχίας Tekirdağ, παρουσιάζεται σε βίντεο κρατώντας κομμένο ανθρώπινο κεφάλι στο χέρι του.
Ο ίδιος μιλώντας λέει ότι η νίκη ανήκει στους ισλαμιστές τζιχαντιστές και ότι όποιος τολμάει να πολεμάει τους στρατιώτες του Ισλάμ, θα μοιράζεται την ίδια μοίρα με αυτόν που του έκοψε το κεφάλι, το οποίο ανήκε σε στρατιώτη του συριακού καθεστώτος. Στο τέλος δηλώνει ότι η νίκη ανήκει στο Ισλάμ, ενώ παράλληλα κάνει κίνηση με τα χέρια, παρόμοια με χειρονομία που χρησιμοποιείται από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λίβανο (ISIL).
Σύμφωνα με τη δική του δήλωση, ο Τσελίκ υπηρέτησε στο 2ο τάγμα που έχει έδρα στα βουνά του Τουρκμενιστάν και υπηρέτησε υπό τη διοίκηση του Bashar Molla. Το τμήμα αυτό είναι η κύρια δύναμη του Τουρκμενιστάν που πολεμούσε στην Λαττάκεια, κερδίζοντας την αιματοβαμμένη φήμη όταν σκότωσε Ρώσο πιλότο του SU-24, όταν αυτό καταρρίφθηκε από τουρκικά F-16 στα συριακά σύνορα στις 24 Νοεμβρίου 2015.
Στη δήλωσή του ο Τσελίκ δήλωσε ότι τα δύο ελικόπτερα αναπτύχθηκαν από τη Ρωσία εντός 10 λεπτών από την κατάρριψη του αεροσκάφους για τη διάσωση των πιλότων, έφθασαν πολύ αργά, καθώς η μονάδα του είχε ήδη βρει τον Ρώσο αξιωματικό.
Στη Συρία ο Τσελίκ ενσωματώθηκε στην μονάδα που ήταν επικεφαλής ένας άλλος Τούρκος δολοφόνος, ο Alparslan Çelik, φερόμενος και ως δολοφόνος ενός από τους Ρώσους πιλότους του SU-24, και ο οποίος φέρεται να σκοτώθηκε από βολές ρωσικού μαχητικού αργότερα.
Ο Τούρκος «μαχητής» του ολέθρου μετέβη προς τη Συρία χωρίς προβλήματα στα σύνορα ενώ οπλίστηκε, εκπαιδεύτηκε και υποστηρίχθηκε από την ΜΙΤ.
Κατά τη διάρκεια μιας από τις επισκέψεις του στην Τουρκία, έδωσε συνέντευξη σε τοπικό ημερήσιο τύπο στις 18 Νοεμβρίου 2018, περιγράφοντας τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ως ηγέτη που αγωνίζεται για ολόκληρο τον Ισλαμικό κόσμο. «Όποιος είναι φίλος του Προέδρου μας Ερντογάν είναι φίλος μας και όποιος είναι εχθρός του είναι επίσης εχθρός μας», δήλωσε, με αναφορά στην εχθρότητά του προς το κίνημα Gülen. «Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τον πρόεδρο μας», δήλωσε ο Τσελίκ, προσθέτοντας ότι πίστευε ότι πολέμησε στη Συρία εναντίον όλων των άπιστων κρατών. πηγη











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌