Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Filled Under:

Έτσι ΠΡΟΔΩΣΑΝ την ΕΛΛΑΔΑ και τα ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ της!Αποκάλυψη-ΒΟΜΒΑ...

To 1997 η «Κρίση των Πυραμίδων» στις αλβανικές τράπεζες είχε οδηγήσει τη χώρα στη σύναψη δανειακής σύμβασης με την Ελλάδα.  Πλην της χώρας μας, Ιταλία και Τουρκία ήταν μεταξύ εκείνων που δάνεισαν τότε στους Αλβανούς τεράστια ποσά. Για κάποιο ‘περίεργο’ λόγο, ωστόσο, οι χώρες εκείνες αποκόμισαν στρατηγικά οφέλη από τη βοήθεια στην Αλβανία. Η μεν Τουρκία απέκτησε τον έλεγχο στρατιωτικών βάσεων στην Αλβανία. Η δε Ιταλία αγόρασε αλβανικό νησί, το οποίο στο παρελθόν ανήκε στην Ελλάδα… το γεγονός αυτό έχει τεράστια σημασία καθώς αλλάζει η οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ).
Η Ελλάδα τι έκανε τότε; απολύτως τίποτα. Στο μεταξύ τα συστημικά ΜΜΕ παρουσιάζουν ως προβληματική μόνο την ΑΟΖ του Αιγαίου, ενώ (υποτίθεται) ότι η ΑΟΖ του Ιονίου είναι τελειωμένη υπόθεση. 
Θυμίζουμε ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος εδώ και χρόνια, δίνει αγώνα για να ενημερώσει την κοινή γνώμη και να παρακινήσει την Πολιτεία σε δράση.
Το Ιόνιο αυτή τη στιγμή είναι θέρετρο αντικρουόμενων συφμερόντων. Ελλάδα, Αλβανία, Ιταλία συγκρούονται για τα οικονομικά οφέλη που προκύπτουν. Στην υπόθεση μπλέκονται και οι Τούρκοι με συμμαχία που έχουν συνάψει με την Αλβανία. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌