Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Filled Under:

Απίστευτη παραδοχή του ΣΥΡΙΖΑ! ΧΡΕΟΣ-ΤΕΛΟΣ...



"Μιλάμε για πρόβλημα (σ.σ. ρύθμιση χρέους)που ο χρόνος του δεν ταυτίζεται με τον πολιτικό χρόνο μιας κυβέρνησης. Έχουμε την συμφωνία του eurogroup που ορίζει 3 χρόνους: άμεσα μέτρα – μέτρα μεσοπρόθεσμου χαρακτήρα και συζήτηση για μακροχρόνια βιωσιμότητα. Ακόμα και να έχουμε πολύ ευνοϊκά πράγματα μιλάμε για μια εξ ορισμού διαδικασία που πάει πέρα από το 2018". 
Η παραπάνω δήλωση αναφορικά με τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους δεν ανήκει στον πρωθυπουργό μας, αλλά στον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης στη Βουλή, Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος, άθελα του, "αμφισβήτησε" τα όσα είπε σχετικά για το ζήτημα ο κ. Τσίπρας. 
Ο Έλληνας πρωθυπουργός στη ΔΕΘ είχε τονίσει "είμαστε πιο κοντά από ποτέ στη ρύθμιση του χρέους". 
Επιπλέον, ο κ. Δραγασάκης υπογράμμισε ότι δεν γίνεται να υπάρξει απομέιωση του χρέους, όταν οι χώρες που μας δανείζουν χρωστάνε και αυτές: " Σο θέμα του χρέους διατηρώ τις απόψεις μου ότι οι χρεωπιστωτές μας είναι κι αυτοί δανεισμένο. Εμείς χρωστάμε σε Ισπανία και Πορτογαλία για παράδειγμα, άρα δεν θεωρώ εύκολο να πετύχουμε μεγάλη απομείωση του χρέους χωρίς να μειωθεί και το δικό τους. Συνεπώς, πρέπει να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε τώρα, να έρθουμε στο επίπεδο των άλλων και να διεκδικήσουμε μια πανευρωπαϊκή ρύθμιση χρέους για να είναι ίδια για όλους και ριζική".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌