Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Filled Under:

ΚΥΚΛΩΤΙΚΗ κίνηση ΠΟΥΤΙΝ! Άδεια για ΟΛΑ χρειάζεται τώρα ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ...


Αιφνιδιάστηκε η Τουρκία, το ΝΑΤΟ και ο πλανήτης όλος. Η απόφαση της Ρωσίας να παραδώσει αιφνιδιαστικά  βαλλιστικά συστήματα Iskander-M στην Αρμενία μαζί με α/α συστήματα Buk M2, S-400 και Smerch MRLS, βάζει στο μάτι του σκόπευτρου όλη τξν ανατολική Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν.
Αν συνυπολογίσουμε τα τα α/α συστήματα S-400 σε Συρία-Αρμενία-Κριμαία δημιουργείται μια ζώνη Α2ΑD (anti access- area denial) που καλύπτει ολόκληρη την Τουρκία!
Θυμίζουμε επίσης πως ο αρχηγός του Ρωσικού Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγός Valery Gerasimov, είπε στον Τούρκο ομόλογο του κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην Άγκυρα ότι οι τουρκικές πράξεις στην Συρία είναι παράνομες μαζί με την επιχείρηση  «Ασπίδα του Ευφράτη»! «Ανάμεσα στα πράγματα που συζητήθηκαν ήταν και οι τουρκικές δράσεις στην Β.Συρία. Επιπλέον τονίστηκαν τα στρατιωτικά και πολιτικά ρίσκα μιας περαιτέρω επέκτασης της επιχείρησης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρώσος στρατηγός.
Όλα αυτά τι σημαίνουν πρακτικά; αν το θελήσει ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, τίποτα δε θα πετά στον εναέριο χώρο της Τουρκίας, χωρίς την άδειά του. Απλά πράγματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌